Hartelijk Welkom, mijn naam is Quinten 20j en ik spreek en deel inzichten die een ander perspectief brengen in de hedendaagse realiteit 

Als kinds ben ik bewust aanwezig geweest in Technologische Tijd(ont)bindende experimenten en Mind Control projecten met mensgelijkende individuen. Waarbij ik meerdere malen ben wakker geworden in andere fysiek tastbare omgevingen. 

 Ik spreek over eigen ervaringen in doorlopende contacten met welwillende mensen & mensachtigen uit andere werelden, die een andere manier van denken en non-lineair tijdsbesef zichtbaar maakt. 

 Hier praat ik open over om inzichten te delen en openheid terug te brengen in onderwerpen die ook voor lange tijd achter gehouden zijn. 

Om hiermee een ruimer kosmisch perspectief bespreekbaar te kunnen maken.

Dit in een tijd waarin ontkenning een bepalende rol speelt.

En Technologisch ontwikkelde openbaringen zich aan het voltrekken zijn, achter de huidige fysiek zichtbare realiteit. Waarbij goedgelovigheid in vraag kan worden gesteld. En wij als mensen met de vermogens die we in ons dragen Centraal staan.

Ik heet je van Harte Welkom op een Activiteit waarin thema’s als: Quantum-Wetenschap, AI & Technologie, Bewustzijn, ons fysieke lichaam en Buitenaards Contact in beweging kunnen worden gebracht. En worden er Perspectieven gedeeld die het plaatsvinden van fysieke gebeurtenissen, in Bewustzijn mogelijk anders bekijk en benaderbaar maken.

 Ik ontmoet je graag op een van deze momenten!

Warme Groet

Quinten De Troyer