Aandacht Ontmantelt

| De verbreding en doorgang van menselijk bewustzijn |

Datum:  Zondag 21 April

van 13:30 – 17:30u

Deuren open: 13:00

Ontspanningszaal – Staverden

Allee 11 – Ermelo

Bijdrage: € 25,-  incl:  Koffie, Thee en versnapering

In deze lezing komt de verbreding en de doorgang van het menselijk bewustzijn ter sprake. En komen volgende onderwerpen aan bod: Het herstel van en met bewustzijn, heart over matter, kwantumwetenschap, remote viewing en incarnatie, buitenaardse bezoeken en de opeenvolgende grootschalige gebeurtenissen die zich op en achter de grote schermen van de aarde laten zien.

We krijgen in deze wereld van kinds af aan voorgeproduceerde wereldbeelden en percepties voorgelegd, waar we vaak later achter komen dat er een geheel andere werkelijkheid om ons heen afspeelt dan ons is vertelt.

Nu juist in deze tijd waarin steeds meer mensen de huidige leefwereld in vraag stellen. En zich in een snel tempo bewust worden van de innerlijke kracht, kunnen vragen worden gesteld die vaak levensveranderende achterliggende inzichten met zich mee brengen. Zoals: Wat is geboorte? En is er wel een begin? Of zijn onze voorgaande herinneringen er nog steeds. En zijn we als mensen alleen afgeleid geraakt van dat bestaan?

En is er daadwerkelijk een verlosser? Of zijn we de Creators zelf, en worden we met tekorten, oorlogen en schuldcomplexen weggehouden van ons vollere potentieel.

In deze lezing zullen meerdere raakvlakken tussen deze vragen en onderwerpen worden besproken. Waarbij nog steviger in je eigen kracht komen te staan, de gulden leidraad is.

Quinten De Troyer neemt je hierin mee, hij spreekt over de bewuste verschuivingen die hebben geleid tot het bewust zijn geworden in een geboren aards lichaam. En deelt herinneringen die zich voor de fysieke geboorte hebben afgespeeld.

Niet gebonden aan concepten of modellen, spreekt hij over zijn Kristalheldere ervaringen met buitenaardse bezoekers en mensen uit andere existerende werkelijkheden. Die met hun achterliggende boodschappen een andere benadering van onze huidige leefwereld aankaarten. Wat een reeks waardevolle en diepgaande inzichten teweeg kan brengen.

Wat in deze lezing besproken wordt is rechtstreeks verbonden met het nog verder openen en aanzetten van jezelf en de manifestatie daarvan in het dagelijkse leven.

Na deze lezing aangehoord te hebben zal je kijk op en door de wereld nooit nog hetzelfde zijn.

Van Harte Welkom

Aanmelden

(We Willen je vragen je Smartphone in de auto te laten liggen. Hartelijk dank.)