Connections Beyond Belief

‘ Verbindingsherstel van Menselijke Intelligentie ‘

Seminar

Datum: Zaterdag 18 November

 11:00- 17:00

inloop vanaf 10:30u

 Vrijzicht – Wijnjewoude

Merkebuorren 39 – Wijnjewoude

Bijdrage: €55,-  incl: Koffie, Thee en versnapering 

Aanmelden 

Let Op! het is niet mogelijk om een smartphone mee naar binnen te nemen!

' Een tijd waarin mensen elkaar terugvinden en samenkomen, waarin alles ter herziening wordt opengelegd en waarin volgsystemen massaal gezien worden. '

In deze dag worden meerdere diepgaande Thema’s besproken en worden algehele gestelde vragen onder de loep genomen.

Er zullen meerdere Tools worden gedeeld waarmee je zelf ook praktisch verder kan.  Buitenaardse Percepties worden Open gelegd om in verbinding de Gehele Realiteit in vraag te stellen, en mogelijke verbanden zichtbaar te maken.

Hierin worden Controlelijnen en Agenda’s Aangeraakt. En de Zelfbeschikkende Vermogens om met ons Eigen Bewustzijn verandering te laten ontstaan besproken.

Om Mogelijkheden te openen Beyond Belief!

Quinten diept hierin door op eigen ervaringen en brengt op zijn manier de ‘Bewustzijns-oprekspier’ soepel in beweging, waarbij een verbredend Hartsgedragen Perspectief mogelijk verheldering kent. En meerdere Thema’s als: Buitenaards Contact, Holografische Technologie, Hart-Brein, Vals Licht en de Kracht van ons als Mens Tastbaar Besproken worden. Hierbij is er ruimte om vragen te stellen.

Quinten is inspirator en praat over zijn ontmoetingen & ervaringen met mensen, elders afkomstig met een andere Intelligentie en hun Betrokkenheid met Hier en nu. 

Van Harte Welkom!