Quantum Perspectieven

Meer over Quinten vind je Hier

 

 

Educatieve Lezing

Datum:  Zaterdag 30 September 13:30 – 17:30

Inloop vanaf: 13:00u

Zentire – Meterik

Adres: Americaanseweg 107 – Meterik

Bijdrage: €30,-  incl: Koffie, Thee en versnapering

In deze Educatieve Lezing worden diepgaande onderwerpen bespreekbaar gemaakt, inzichten gedeeld & informatie gebracht welke de huidige leefwereld in vraag stelt.

Hierin diept Quinten door op eigen ervaringen voorbij de alledaagse realiteit. En raakt op zijn manier de verborgen Krachtpunten aan. Welke vaak verscholen liggen achter de dagelijkse afleiding.

Met de voeten op de grond deelt hij inzichten en informatie welke een ruimer kosmisch perspectief bekijkbaar maken. Ook wordt praktisch ingegaan op de Quantum wetenschap & onze menselijke vermogens.

En de Kracht van ons Hartsbewustzijn, wat in staat is om informatie te ontvangen uit het Quantumveld en om waardevolle thema’s als Technologie, Bewustzijn, De huidige Globale Rookgordijnen, Buitenaards Contact en andere verbanden in een nog breder perspectief te bekijken.

Hierin worden meerdere Technieken gedeeld, welke door middel van je Hoofd- Hart en Lichaamsbewustzijn te gebruiken Bewustzijns-verruimende effecten hebben. 

Deze Krachtmomenten kunnen ook een breder overzicht bieden doorheen het dagelijkse leven.

Er wordt verdieping gebracht in en rondom verschillende onderwerpen, ook is er de ruimte voor vragen en om samen in gesprek te gaan.

Voel je van Harte Welkom!

Aanmelden 

Let Op! het is niet mogelijk om een smartphone mee naar binnen te nemen!