Open Buitenaards Contact

Lezing

Datum: Woensdag 15 November

 19:30- 22:00u

Welkom vanaf 19:15u

Op Hodenpijl – Schipluiden(Nabij Delft)

Rijksstraatweg 20 – Schipluiden

Bijdrage: €25,-  incl: Koffie en Thee 

Aanmelden 

We willen je vragen om geen Smartphone mee naar binnen te nemen!

Op Woensdag 15 November komt Quinten spreken in OpHodenpijl over Buitenaards Contact en de Expandering van Kwantum Bewustzijn.

Er worden in deze lezing perspectieven aangeraakt die de huidige leefwereld openrekken en verbanden zichtbaar in Technologie, Bewustzijn en Quantum Wetenschap, waarbij globale en dagelijkse situaties anders benaderbaar kunnen worden gemaakt.

Quinten deelt hierin meer over de vermogens van ons als mens om andere non-lineaire mogelijkheden te laten ontstaan. 

Open Buitenaardse aanwezigheid en de interdimensionale communicatielijn(en) met andere Civilisaties raken een nog onbelichte Point of View aan. Waarbij Meerdere inzichtelijke sleutels helder zullen worden benoemd.

Alsook de impact van ons Hartsbewustzijn, wat door ruimte en tijd heen informatie ontvangt uit een Quantumveld. En effect heeft op de bouwstenen van deze realiteit.

Quinten spreekt vrij & open over zijn ervaringen in Buitenaardse ontmoetingen en interdimensionaal contact. Waarbij inzichten worden gedeeld die de Quantum-besef spier soepel in beweging brengt en voorbij lineair denken kan gaan.

Om hiermee het ontvouwen van de toekomst zelf te begeleiden.

Hij deelt op zijn manier een ander perspectief en inspireert om ook onderwerpen als manifestatie, Artificial Intelligence & Buitenaardse Intilligentie open bespreekbaar te maken.

Voel je Van Harte Welkom!